Dobili smo prve informacije o uspesima naših bivših đaka na prijemnim ispitima za dalje školovanje.

Iz odeljenja opšteg smera (IV1 i IV2) za sada se 10 đaka upisalo na medicinske fakultete u Srbiji (na budžetu). Neki su se upisali na medicinske fakultete u inostranstvu (Rumunija, Slovačka).

I mnogi učenici odeljenja IV4 su bili uspešni na upisu za dalje školovanje. Dvoje se upisalo na Medicinski fakultet, a više učenika se upisalo na Visoku zdravstvenu školu strukovnih studija u Zemunu.

U odeljenju farmaceutskih tehničara dvoje učenika će studirati farmaciju u Novom Sadu (budžet), dvoje farmaceutsko inženjerstvo u Novom Sadu (budžet), jedna učenica biohemijsko inženjerstvo u Novom Sadu (budžet). Dvoje učenika je odlučilo da se dalje školuje za vaspitača na Visokoj školi strukovnih studija za obrazovanje vaspitača u Novom Sadu.

Imamo i učenike koji su odlučili da dalje školovanje nastave van oblasti zdravstvene zaštite. Jedna učenica će studirati pravo, a jedna naša bivša učenica se upisala na Policijsku akademiju.

Ovom prilikom čestitamo svim našim bivšim učenicima koji su se upisali na dalje školovanje i želimo im puno uspeha u daljem školovanju!